Hae tästä blogista

2. tammikuuta 2013

Tästä se taas lähtee

Nyt on hommattu uusia materiaaleja ja maaleja työhuoneelle noin alustaviksi tarpeiksi. Uusi luomisvuosi voi siis puolestani alkaa, ja alkaahan se heti kunhan loppuviikopsta olen ensin suorittanut vuotuisen työhuoneen siivoukseni. Mukavaa siivota kämppä kerran vuoteen, jotta sen pääsisi jälleen luovaasti sotkemaan. No töitähän sitä mennään pääsääntöisesti sinne tekemään, mutta mikäli tämän vuoden puitteissa tapahtuu jonkinmoisia avoimia studiopäiviä, niin sitten harkitsen uusintasiivousta tarpeen mukaan. Heh!

Eräs ystäväni, kuka oli mukanani materiaalienhankitamatkallani totesikin, että enpä tiennyt miten hemmetin kalliita nuo materiaalit ovat. Niin että vain siinä pienenä sivuhuomautuksena heille,. jotka aina ihmettelevät mikä missäkin teoksessa oikein maksaa. Työn valmistaminen maksaa siis aivan konkreettisestikin, eikä vain teoreettis-arvostetullisesti tekijätyypin nimestä riippuen.

Lopetan nyt ennekuin alan pitää puheita laajemmalti. Raportoin kuulumisia ja tapahtumia kuten täähän asti aiemminkin. Pysykää mukana ja osallistukaa, kommentein, palauttein yms. näyttelyvieraillen.

Sulkeutuen suosioonne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti