Hae tästä blogista

7. elokuuta 2012

Näyttelyaikoja galleria Rongassa syksyksi 2013


GALLERIA RONGAN NÄYTTELYHAKU: Galleria Ronga on AvaraTaide ry:n 73,50 m2 näyttelytila Tampereella. Galleria sijaitsee keskeisellä paikalla Rongankadulla. Näyttelytoiminnan lisäksi tilaa on mahdollista vuokrata myös erilaisiin projekteihin ja esityksiin. Avarataide ry on kuvataiteilijoiden perustama yhdistys, joka ylläpitää vapaaehtoisvoimin Galleria Rongan näyttelytoimintaa.
Näyttelyhakemus: Vapaamuotoinen hakemus, näyttelysuunnitelma, ansioluettelo sekä 5-10 uudehkoa teoskuvaa. Hakemuksen voi lähettää joko paperiversiona (kuvat A4 - kokoisina laser – tai mustesuihkutulosteina), cd:llä tai sähköpostissa (Kuvien koko korkeintaan yht. 2 Mt. Resoluutio 72).

Näyttelyajat: Pääsääntöisesti kolme viikkoa, mutta myös lyhyempi aika on mahdollinen. Lyhyempi näyttelyaikatoive on mainittava hakemuksessa.

Provisio: Taiteilijalta ei peritä provisiota.
Näyttelyvuokra vuodelle 2013: Kolme viikkoa 900 € ja kaksi viikkoa 700 €. Näyttelyvuokran suuruus tarkistetaan joka vuosi mahdollisten avustusten myötä. Voittoa tavoittelematon yhdistys pyrkii pitämään vuokrat mahdollisimman alhaalla. Jäsenille näyttelyvuokrat ovat edullisempia. Otamme jatkuvasti vastaan uusia jäsenhakemuksia.
Galleriassa on taulu-tv, jota voi käyttää esimerkiksi videoiden ja valokuvien esittelyyn.
Hakuajat: Vuoden 2013 kesä-joulukuun näyttelyaikoja haetaan 1.10 2012 mennessä. Hakemukset lähetetään määräpäivään mennessä (viimeisen palautuspäivän postileima hyväksytään) osoitteeseen: AvaraTaide ry/Galleria Ronga, Rongankatu 1, C 9, 33100 Tampere tai sähköpostitse: avarahaku@avarataide.fi. Samasta osoitteesta tarvittaessa myös lisätietoja.Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Hakemusmateriaali palautetaan vain, jos mukaan on liitetty tarvittavilla postimerkeillä varustettu palautuskuori osoitetietoineen.Kuoreen: Näyttelyhaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti