Hae tästä blogista

19. syyskuuta 2013

Onko omista töistään pidettävä?

Olen aina satunnaisesti harrastanut facebookin puolella ns, päivän kysymyksiä, johon kaverit ja ystävät ovatkin mukavan innokkaasti vastailleet. Kiitos heille siitä. Noin viikko sitten oli jälleen aika silloisen päivän kysymyksen. Koskien erityisesti jollain lailla luovaa työtä tekeviä ystäviäni ja tuttujani, muidenkin mielipiteitä toki arvostettiin, pois se minusta etten arvostaisi, mutta tämä kysymys liittyi suoranaisesti maalaamiseen ja ns. luovaan työhön. Esitän sen myös tässä uudelleen. Kuinkas kuulkaa on? Onko omista töistään pidettävä?

Tämä tuli mieleen, kun tein tulevaan näyttelyyni "Women Who Run with Testicles" viimeisiä teoksia, jotka ovat kokonaisuuden kannalta aika olennaisia, mutta aiheeltaan sellaisia, että itse en millään muotoa voi sanoa pitäväni niistä. Ko. työt ovat jollain lailla liian machoja allekirjoittaneelle ( joo, heh, uskokaa huviksenne.), mutta todellakin ilmaisevat sen ajatuksen/idean jota haluankin niiden ilmentävän.



Mielenkiintoinen ja ihmeellinenkin dilemma tuo.

Sulkeutuen suosioonne!

2 kommenttia:

  1. Tarkoitatko, ettet pidä kyseisestä aiheesta, vai ettet pidä aiheen toteutuksesta, vaikka sait siitä juuri sellaisen kuin halusitkin? Itse voisin kuvitella tekeväni teoksen vaikka jostain kuvottavasta aiheesta, jolloin en pitäisi aiheesta, mutta pitäisin teoksesta koska sain sen kuvaamaan aiheen kuvottavuutta, se on siis onnistunut koska sen on tarkoituskin olla kuvottava.

    VastaaPoista
  2. Moi vaan Elina.

    Tarkoitan, etten pidä ko. teosten aiheesta. Tai en tiedä voiko sanoa edes noin...hupaisaa sinänsä.

    Kävin tänään viimeksi työhuoneella ja ei niissä teknisesti eikä muutenkaan ole oikein mitään vikaa, ihan hyviä töitä sinänsä, joten siinä sisällössä on jotain torjuntaa aiheuttavaa allekirjoittaneessa. Kuten totesin kuitenkin, niin nuo ovat olennainen osa tulevaa kokonaisuutta. Kaipa niihin tottuu lopulta itsekin. ;-)

    VastaaPoista