Hae tästä blogista

26. elokuuta 2014

Mitähän se alitajunta yrittää taas kerran viestiä?

Kävin tänään pitkästä aikaa työhuoneellani, ihan muissa merkeissä kuin aikomuksena maalata, ja löysin kolmesta eri työsta piilotettuna Homer Simpsonin. Kummallista. Todella kummallista.

Olen nyt sitten osunut sattumalta siihen suoneen, joka Mr. Simpsonin on synnyttänyt tai sitten hänellä lienee minulle jotain asiaa? Tiedä häntä, sanoi kissa. Mielenkiintoista tuossa kuvioissa on se, että Simpsoneita, siis sitä keltaista perhettä en juurikaan ole töllöstä seurannut, enkä aio vastedeskään ruveta sitä seuraamaan.

Jotenkin kuitenkin ja jostain nuo tuollaiset hahmotukset päähän näyttävät tulevan. Jälleen kerran ihmettelen vilpittömästi, mutta kukapa sielunelämänsä toisaalta arvaisi - kaikki sen luulevat tuntevansa, siis omansa, mutta mutta mutta...

No se siitä. Nyt on aika ruveta etsimään kehyksiä taas tuleviin. Jaa, että missäkö teoksiissa tuo Homer löytyy? No, sitäpä en kerrokaan, koettakaahan tulevaisuudessa kaivaa esille teosteni suuresta joukosta mikäli kiinnostaa. Jotain pitää jättää arvoituksien varaan.

Sulkeutuen suosioonne.

1 kommentti:

  1. Minun töistäni on löytynyt muumeja. Enkä taatusti ole niitä maalannut. Mokomat tunkevat itsensä salaa mukaan.

    VastaaPoista