Hae tästä blogista

29. toukokuuta 2013

Työhuoneella 29.5.2013

No ensin mä olin ihan, että vihdoin ja wau. Sitten tietysti seurasi mietiskelyä siitä, että mitä ihmettä se mies on oikein aikeissa tehdä? Oranssia ja vihreää! Sitten seurasi, että no joo, jonka jälkeen kaikki oli taas pilalla.

Switch!

Teoksen vaihto, jonka kohdalla alunpitäen oli fiilis, ettei tästä nyt ainakaan mitään tule. Mustan harmaata siniseen taittuen. Nyt alökoi lyyti kirjoittamaan, Hmmm....mielenkiintoista. Nyt tämä jää tähän, Lupaavaa taas. Tunnelma nousee.

Switch! Teoksen vaihto.

Jumankauta, kuinka kauan kestää punaisten kuivua, vituttaa, mutta ei vaivuta epätoivoon vaan mennään ympäriltä eteenpäin minkä pystytään. Siedettävää jälkeä, ihan siedettävää. Punaisia palavia hahmoja sinisen viileällä taustalla. Kertokaa siis rakkaudenkaipuusta ja hyväksynnäntoiveista, oi päättömänä lentävät.. Kyllä noista hyvä tulee, uskokaa pois.

Kahvitauko. Jutustelua Kemin teatterinjohtajan keralla.

Switch! Paluu alkuun ja ensimmäiseen teokseen. Jospa kokeilisinkin seuraavaa, rajattomia väriliukumia. Vaikuttaa lupaavalta, nyt rupeaa juttu näyttämään siltä miltä sen pitäisikin, sisulla vaan ja periksi ei anneta. Hommahan on edistynyt tänään ihan mainiosti.

Pensselien puhdistus ja kotiin. Suht´ tyytyväisenä.

Sulkeutuen suosioonne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti