Hae tästä blogista

24. tammikuuta 2012

Työhuoneella 24.1. 2012

No niin nyt se sitten viimein tänään tapahtui. Sain aikaiseksi painua työhuoneelleni 7Boheemin tiloihin aikomuksenani vakaasti saada maalattua ja luoduksi muutenkin jotain. Upeaa! Jumankauta kuulkaa -  aivan upeaa! Kyllä toisinaan varmasti kannattaa hieman taukoilla, kun kerran näin rutosti uutta latinkia kertyy sen johdosta. Vauh! Onnentunteita ja hyvää fiilistä.

"Bohemia" tuntui olevan entisellään. Oman aikansa toki otti taas saada tila ja työhuone ns. haltuun, jotta saa työskentelytunteen päällensä. Kyllä se siitä lähti. Häkitettyjä miehiä vielä tuntuisi syntyvän (katso kuva). Katsotaan sitten. No myönnetään, että ei siellä mitään erityisen suurta tai mainitsemisen arvoista sinällään tullut tehtyä,vielä. Miten olisi ehtinytkään?  Ei se olisi ollut mahdollistakaan, koska puolivalmiita teospohjia ei enää ollut. Koko tuotanto tämän vuoden osalta lähtee ns. puhtailta kankailta. Upeaa!

Parasta kuitenkin koko hommassa oli, että nyt on jälleen "sutimiskone" käynnistetty työhuoneella ja etenkin öljytöiden osalta. Musteella ja vastaavilla olenkin jo hieman kokeillut erilaisia teosviritelmiä, mutta niitä tehdäkseen ei tarvitse mennä työhuoneelle, koska ne eivät juurikaan tuoksu (lue: haise! ;-) niin voimakkaasti ettei niitä voisi työstää siellä missä asuu. Tosin eipä minua nyt tällä hetkellä elämässäni kukaan ( vaimo / lapset ) kotonani kieltäisi työskentelemästä öljyin tai muilla välineillä, kun itsekseni majailen. Siitä huolimatta en halua tuoda "töitä kotiin", en ainakaan siinä määrin, mikä ei menisi spontaanisti ja hyvinkin nopealla temmolla. Tähän käy parhaiten siis musteet! Kulkiessaan pensseli todella tuntuu virtaavan.

Tuosta tuoksusta vielä muuten sen verran, että taisi olla "Mister hurmaava Marcel Wave Duschswamp", kun totesi että maalari on mitä suurimassa määrin hajuaisti-ihminen myöskin ja jonkinlainen addikti tuolle maallausnesteiden ja tärpätin yhteiskärylle. Heh! Allekirjoitan tuon väitteen

Tästä on siis loistava jatkaa. To be continued!

On sanottu, että keskeneräisiä teoksia tai niden raakileita ei kannatttaisi paljoa näytellä.
No hitot. Tuollaista siis nyt tällä erää tuli sudittua. Miehiä laatikoissa - sarja jatkuu edelleen.
Raakileita siis, lopulliset kuvat ilmeentyvät myös verkkoon kunhan ehtivät valmistua.

1 kommentti:

  1. Hienoa kun riittää virtaa ja fiilistä! :) Musta on kiva nähdä keskeneräisiä maalauksia ja sitten tietysti ne valmiit myös lopulta. Pääsee mukaan seuraamaan luomisprosessia ja se on aina mielenkiintoista :)

    VastaaPoista