Hae tästä blogista

3. tammikuuta 2012

TULOSSA: EXISTENTIA SOLARIS - LUMOAVAN KAUNIS TAIDEKIRJA(NEN)

Kansilehdet. Oikealla etukansi. Vasemmalla takakansi
Vuoden 2012 paras taidekirja ilmestyy jo nyt tammikuun aikana. Taiteilijan itsensä tuottama ja suunnittelema kirja Existentia Solaris on järjestyksessään toinen tamperelaista kuvataiteilija Ismo Jokiahoa esittelevä ja hänen teoksiaan tunnetuksi tekevä julkaisu. Ensimmäinen taiteilijan tuotantoa sekä elämäntapaa esittelevä teos Elää ja työskentelee… julkaistiin vuonna 2007, joten nyt julkaistava kirjanen päivittää taiteilijan työskentelytavat ja hänen aihepiirinsä nykyhetkeen. 

Tämä on sitä mitä minun täytyy tehdä juuri nyt, jotta säilyisin elinkelpoisena taiteilijana ja ihmisenä. Työskentelen pääsääntöisesti musteella ja öljyvärein. Työskentelyssäni kyse on elämän kokemuksellisuuden näkyväksi saattamisesta. Elinympäristöni ja elämässäni läsnä olevat ihmiset ovat minulle tärkeitä, haasteellisia ja eläviä, mutta eivät esiinny sellaisenaan tunnistettavina persoonina teoksissani. Teoksissani realismi kietoutuu fantasiaan säilyttäen kuitenkin kokoaikaisen kosketuksen todellisuuteen. (Existentia Solaris s.3)

Existentia Solaris on vahva, tyylikäs ja laadukas teos, jonka kohdeyleisönä on suuri uutta etsivä ja värikkyyttä elämäänsä kaipaava kuvataideyleisö. Existentia Solaris antaa lukijalle elämyksiä samalla, kun se avaa havainnollisesti taiteilijan työtä ja metodeja kuvailemalla tekijänsä taiteellista prosessia. Kirjaa onkin kuvailtu sanoilla mystinen. lohduttava ja hillittömän kaunis.


Kuvieni joukossa, nopeaa ja hermostunutta.Liikkeessä oleva väri ajattelee.
Muodonmuutokset levittäytyvät auki,
jonka jälkeen kaikki häviää,eikä maailma ole enää - kooste hyviä ja huonoja asioita. (Existentia Solaris s.27)

Kirjan tilaaminen ennakkoon on mahdollista taiteilijan sivuilta kustantajan hintaan
14 €/kpl
Kirjan tilaaminen on myöhemmin mahdollista sähköisellä tilauslomakkeella (http://www.ismojokiaho.fi/palaute.html) sekä sähköpostitse osoitteella info@ismojokiaho.fi

 
Aukeamakuva 1
Aukeamakuva 2
Aukeamakuva 3

Aukeamakuva 4


Tilattu kirja toimitetaan postitse ja laskutetaan samalla. Kirjan myyntihinta on 14 euroa/kirja.

Teosta on saatavissa myös taiteilijan omalta studiolta, hyvin varustetuista gallerioista sekä näyttelyistä hintaan 12 euroa/kirja.

Teostietoja:
ISBN: 978-952-92-9922-5
Koko: 18 x 20 cm
Sidosasu: nid., 36 sivua., kuvitettu.Värit: 4/4
Ilmestymisaika: Tammikuu 2012
Toimitus ja graafinen suunnittelu: Ismo Jokiaho

Paperi: Kansi Galerie Art Silk 300g, Sisus 170g
Painopaikka: Eräsalon kirjapaino, Tampere 2012


HUOMIO: Erikoistarjous: 

Nyt saatavissa sekä Existentia Solaris että Elää ja työskentelee...  kirjat yhteishintaan 20 euroa. Tarjous on voimassa niin kauan kuin molempia teoksia on saatavilla. Elää ja työskentee -kirjaa on jäljellä vain muutamia kappaleita. Toimi siis nopeasti ja hanki omasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti